Srce

SVE ŠTO NAM TREBA JE MAMAC ZA SRCE: Kako da živimo u ovoj godini!

Posted by

“Treba mi mamac!”, rekla sam mu drugog dana nove godine prebirajući po glavi nekada davno postavljene ciljeve.

– Kakav sad mamac Milice?

– Mamac za srce.

Tako sam s prvim danima nove godine odlučila da više ništa neću ni da počinjem u životu ukoliko se makar malecnim delom nije zakačilo za srce. S godinama sam prihvatila da ne moram baš sve i uvek da radim samo iz čiste ljubavi, ali i naučila da ako je bez trunčice srca, ne vredi! Ni vremena, ni pažnje, ni rezultata.

Prebirajući po glavi shvatila sam da sam planove za ovu godinu počela da ostvarujem još u jesen prethodne i to upravo puštajući da mi se događaji, ljudi, situacije i pre svega vera zakače za srce.

Ovde je spisak onih stvari o kojima sam vam pričala, a sve su se i te kako uhvatile za taj, kako kažu, najvoljeniji mišić.

Pred sam kraj godine uradila sam intervju sa učiteljem Dušanom Pejčićem o tome kako da učimo i vaspitavamo decu. Pored toga što je s obe strane rađen s punim srcem ujedno je i uvod u novu rubriku Intervjui koja će se pojaviti ovih dana na blogu. Ovo je ujedno bila i jedna od najčitanijih priča, a možete je pročitati OVDE.

Jedan od događaja koji nisam htela da propustim tokom prošle godine bila je izložba “Čistač” Marine Abramović u Muzeju savremene umetnosti. Izložba je postavljena do 20. januara, što znači da je još možete videti, a moje utiske pročitajte OVDE.

Srce me je s kraja godine odvelo pravo u Višegrad, a najlepše o tom gradu sabrala sam OVDE.

Najbolji saveti o životu koje sam dobila od muškaraca jedan je od onih tekstova koji su pisani za moje srce, a obožavam ga i zato što se od trenutka objavljivanja spisak saveta proširio, pa će uskoro uslediti i nastavak.

Prošle godine sam mnogo kuvala, a sve recepte, za koje sam se trudila da budu zdravi možete naći OVDE.

Tekst koji je najviše komentara dobio, a na koji vas podsećam kao motivaciju za 2020. godinu je Aman, prestani više da želiš i uradi to!.

A sad, idemo u potragu za novim mamcima!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s